balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekrem Jevrić pretučen, završio u bolnici

SARAJEVO - Ekrem Jevrić, zvezda Jutjuba i nedavnog rialiti programa "Farma", prošle nedelje pretučen je u centru Sarajeva. On je nakon izlaska iz bolnice slučaj prijavio policiji, a razlog napada navodno leži u dugovanjima.

Bivši učesnik "Farme" brutalno je pretučen posle čega je završio u bolnici
Bivši učesnik "Farme" i zvezda Jutjuba, Ekrem Jevrić, prošle nedelje je pretučen u centru Sarajeva nakon čega je sa teškim povredama prevezen u bolnicu.

ekrem jevricPrema jednoj od verzija, Jevrića su na aerodromu dočekala dvojica muškaraca i ugurala ga u vozilo, a potom odvela u nepoznatom pravcu, gde su ga pretukli i ostavili samog.

Prema drugoj verziji, pratili su ga do stana njegove sestre gde su ga oteli dok se vraćao po stvari. Posle je navodno njegovoj porodici javljeno da se Ekrem nalazi u bolnici u kojoj se pojavio sav krvav i sa teškim povredama glave. To što je Ekrem povređen, nije sprečilo neke od članova medicinskog osoblja da se fotografišu sa njim.

Jevrić je po izlasku iz bolnice slučaj prijavio policiji. Pretpostavlja se da su mu napadači poznati, pa da razlog napada leži u nerešenim računima i dugovanjima.

Kako je Ekrem državljanin SAD-a, slučaj je prijavio i američkom konzulatu.

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.