balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIAT 500 by Gucci

Pariska premijera ekskluzivnog "fiata 500 by Guči": Eksluzivni sofisticirani automobil "fiat 500 baj Guči", nastao u saradnji dva najpoznatija italijanska brenda oduševio je ljubitelje vožnje visokog stila, na premijeri u pariskom salonu "MotorVillage"

fiat 500 gucciModel je u francusku prestonicu, stigao odmah nakon prikazivanja na čuvenoj nedelji mode u Milanu i salonu automobila u Ženevi. Parižani su tu mogli da uživaju u bisernom sjaju belog "fiata 500 baj Guči", ali je istovremeno, na koktelu u "Gučijevoj" prodavnici u pariskoj aveniji Montaigne posetioce zasenila crna verzija modela.

Gosti su tu mogli da vide i modnu kolekciju "500 baj Guči" i brojne modne detalje inspirisane saradnjom dva čuvena italijanska brenda.

"Fiat 500 baj Guči" nastao je kao rezultat saradnje Fride Đanini, kreativnog direktora modne kuće "Guči" i "Fiatovih" dizajnera kako bi se na kreativan način obeležila dva velika jubileja: 150 godina od ujedinjenja Italije i 90 godina postojanja brenda "Guči". Partnerstvo je nastavak tradicionalne saradnje "Fiata" sa prestižnim modnim kućama.

Nakon Pariza, automobil će biti prikazan u Londonu i Tokiju, a potom slede komercijalna predstavljanja širom Evrope.

Taj ekskluzivni model moguće je poručiti do kraja juna, isključivo putem online porudžbine na www.500bygucci.com, dok će redovna prodaja početi do kraja godine.

(biznisnovine)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.