balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uhapšena jer je 16 sati pričala mobilnim

Policija u Salemu u nedelju je zaustavila voz kako bi u njemu uhapsili Lakejšu Berd (39) koja je 16 sati glasno razgovarala mobilnim.

Policija u Salemu u nedelju je zaustavila voz kako bi u njemu uhapsili Lakejšu Berd (39) koja je 16 sati glasno razgovarala mobilnim, piše Komo Njuz.

Žena je rezervisala mesto u delu voza koji zahteva tišinu. Drugi putnici više nisu mogli da izdrže njen razgovor pa su joj prigovorili nakon čega su se posvađali. Međutim, Lakejša nije želela da prekine razgovor pa su pozvali policiju. Mašinovođa je voz zaustavio u Salemu gde je problem preuzela policija.

Berd je priznala da je razgovarala mobilnim te dodala kako joj nije jasno zašto je morala da izađe iz voza. Iz železnice Amtrak kažu kako su tokom putovanja primili pritužbe od više putnika. Policija u Salemu je potvrdila da je žena razgovarala mobilnim još u Oaklandu u Kaliforniji, 16 sati pre hapšenja.

Železnice Amtrak u ''tihim vagonima'', u kakvima je putovala Beard, zabranjuju korišćenje mobilnih telefona.

(Novosti)

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.