balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Japan: Napravili zubnu četkicu kojoj ne treba kaladont

Japanska kompanija "Yumeshokunin" lansirala je zubne četkice premazane nanomaterijalima, zahvaljujući kojima je kaladont suvišan.

TOKIO - Japanska kompanija "Yumeshokunin" lansirala je zubne četkice, efikasne u održavanju higijene zuba i usne duplje bez primene zubne paste.

japanci kaladontDlačice četkice, nazvane "misoka" premazane su nanomaterijalima zahvaljujući kojima je kaladont suvišan, a nije obavezna ni dodatna higijena usne duplje tokom dana, obzirom da je dovoljna jutarnja procedura pranja zuba.

Autori četkice tvrde da "misoka" ne samo da čisti zube već njihovu površinu čini vodonepropustljivom, tako da se na zubima ne talože naslage koje izazivaju karijes.

Japanci uveravaju kupce da su pri izradi četkice koristili samo materije, koje su već prisutne u ljudskom organizumu, navedeno je na internet portalu "3dnews.ru."

(novosti)

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.