balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teksas: Škola poklanja auto dobrim đacima

Četrnaestogodišnja učenica Kenzi Denton osvojila je automobil ševrolet kamaro na tomboli koju je škola organizovala za đake sa najboljim ocenama i najmanje neopravdanih.

DALAS - Gimnazija u Fort Vortu, u Teksasu, poklonila je jednom svom đaku novi automobil kao nagradu za dobre ocene i redovno prisustvo.

Četrnaestogodišnja učenica Kenzi Denton osvojila je automobil ševrolet kamaro na tomboli koju je škola organizovala za đake sa najboljim ocenama i najmanje neopravdanih izostanaka.

texas camaroKenzi, koja još zakonski ne može da vozi, izjavila je lokalnim medijima da je plakala od sreće kada je dobila nagrad.

"Verovatno ću dati roditeljima da ga voze, a preuzeću ga kada budem stekla vozačku dozvolu", kazala je ona.

Uprava škole je objasnila da je tombola organizovana kako bi se đaci podstakli da više uče i što manje izostaju sa nastave.


(novosti)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.