balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

al caponeov revolver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prodaje se Al Caponeov Colt 38

Revolver koji je pripadao Al Caponeu, mafijašu iz Chicaga, mogao bi dostići cenu od 80 hiljada evra na aukciji koja će se održati sedećeg meseca.

Revolver Colt.38 je napravljen u maju 1929. godine, samo nekoliko meseci nakon što je gangster Al Capone naredio ubistvo sedam svojih rivala. Masakr se dogodio na svetog Valentina.

al capone revolver
Al Caponeov revolver prodaje kolekcionar koji poseduje i pismo koje je potpisao sam mafijaš. To pismo daje autentičnost revolveru.

Al Capone je dominirao podzemljem u Chicagu sve dok nije uhapšen 1931. godine zbog utaje poreza. Umro je 1947. godine.

Na aukciji koja će biti održana 22. juna će se naći i pištolj američkog kriminalca Thomasa Colemana "Colea" Youngera koji je bio član bande Jamesovih, braće Franka i Jessea Jamesa. Očekuje se da će biti prodan za 98.000 eura.

 

 

(sarajevo x)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.