balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parče najskuplje pice na svetu košta 250 dolara

Vlasnik jednog njujorškog restorna Nino Selimaj na meni je stavio picu koja košta neverovatnih 1.000 dolara. Verovatno najskuplja pica na svetu osim testa ne sadrži ništa što i klasična pica.

"Parče raja" kako je naziva Selimaj, sadrži četiri različite vrste najboljeg kavijara, tanko sečeni rep jastoga, lososa i vasabi sos. Vlasnik kaže da je svestan da njegova gurmanska kreacija nije za svačije nepce, ali da postoji puno ljudi koji ovu picu mogu sebi da priušte.

pizza najskuplja


Pre krize prodavao je jednu picu nedeljno, a sada u najboljem slučaju proda jednu za ceo mesec. Oni koji su je probali kažu da je jako ukusna, a svi sastojci osim testa, se ne kuvaju i ne peku.

 

 

 

(blic)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.