balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pas upucan 40 puta, vezan pa zakopan, preživeo torturu

Pas koga su spasioci pronašli ispod zemlje, živog ukopanog, pošto je nepoznato lice 40 puta pucalo u njega, navelo je političare na Malti na promene zakon o zaštiti životinja.

Mešanac kom su spasioci dali ime Star, pronađen je blizu grada Birzebuga. Pošto su čuli cviljenje koje je dopiralo ispod drvene ploče na kojoj je bio panj, policajci su ostali zatečeni prizorom pseće njuške koja viri iz zemlje. Još gore saznanje je tek usledilo. Kada su Stara otkopali, videli su da su mu sve šape vezane i da je mnogo puta pucano u njega. Čudom, kada su veterinari izvadili 40 metaka, Star je počeo da se oporavlja. 

Ovaj slučaj je izazvao veliki bes stanovnika Malte gde je do sada maksimalna kazna za zlostavljanje životinja bila godinu dana zatvora i 46.500 evra. Posle ovog incidenta, maksimalna kazna je podignuta na 50.000 evra, a zatvorska ostaje ista.

Borci za zaštitu životinja su za sledeću nedelju zakazali proteste, a lokalni draguljar je ponudio vaučer u vrednosti od 250 evra onome ko nađe zločinca koji je mučio Stara. Trenutno 20 porodica želi da ga udomi.

 

(blic)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.