balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Ko može najviše da podigne iz benč presa?

 

Ko može najviše da podigne iz benč presa?

Najjači čovek na planeti je Rade Savić iz Gornjeg Milanovca koji je na svetskom prvenstvu u "benč presu", u Irskoj, osvojio dve zlatne medalje i postavio jedan svetski rekord.

Ko može najviše da podigne iz benč presa?Taj dvadesetčetvorogodišnjak sinoć je u Dablinu sa punom opremom podigao teret od 340 kilograma što je za samo jedan kilogram manje od sadašnjeg svetskog rekorda, i tako osvojio prvo mesto.

Kako je jutros izjavio za agenciju Beta, već na sledećem svetskom takmičenju postaviće novi svetski rekord jer na treninzima "od šale" podiže 360 kilograma.

Drugoplasirani na planeti je podigao 15 kilograma lakši teret.

Savić je pre četiri dana, u kategoriji bez opreme, podigao 260 kilograma čime je postavio novi svetski rekord, veći za 35 kilograma od prethodnog.

Ovaj Milanovčanin, težak 140 kilograma, u nedelju se vraća sa dve zlatne medalje i jednim svetskim rekordom i najavljuje da u njegovom Gornjem Milanovcu sledi slavlje.

(Blic Online)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.