balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Medved se počastio u restoranu

 

Medved se počastio u restoranu

Gladni medved preplašio je goste u jednoj pizzeriji u Kanadi kada je ušetao u restoran i sam se poslužio pizzom. Crni medved ušao je na zadnja vrata pizzerije Fat Tony's u kanadskom Whistleru, prišao pultu i zgrabio komad pizze.

medved se počastio u restoranuPreplašeni gosti su se sakrili iza pulta i snimali medveda dok jede. Gladnog medu se nije dao omesti dok je uživao u slasnom komadu.

Radnica restorana Andera Lawrance prala je sudove u trenutku kada se medved pojavio ispred ulaza i počeo kidati kantu za smeće.

"Ušao je u restoran i popeo se na pult sa pizzama i počeo jesti. Pojeo je sve četiri pizze koje su bile na pultu, a najviše mu se svidela ona s govedinom i plavim sirom", priča Lawrence.

Svedoci tvrde da iako se medved teško pridržavao na skliskom čeličnom pultu, ipak je uspeo zgrabiti sve pizze.

"Mirno je jeo krišku po krišku", kaže jedna od svedoka. Medved se barem uspeo dobro najesti pre nego što su ga uhvatili službenici policije za životinje.

(Sarajevo-x)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.