balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Radnici supermarketa postali milioneri

 

Radnici supermarketa postali milioneri

Zaposleni u supermarketu u Velikoj Britaniji osvojili sedam miliona funti na lutriji. Radnici zaposlenih u supermarketu u Mančesteru osvojili su glavni dobitak na lutriji - sedam miliona funti, tačnije 429.599 funti po osobi kada se premija dobitničkog tiketa podeli "na ravne časti".

milioneri iz supermarketaKada su saznali da su zajedno postali bogatiji za sedam miliona, zaposleni su otvorili bocu šampanjca i pozirali ispred marketa, a onda rekli da svi ostaju na svojim radnim mestima.

"Ostajemo svi na poslu iako imamo šansu da sa ovim novcem potpuno promenimo živote", rekla je vođa sindikata Debra Vilson. "Ovo je predivno mesto na kojem rade predivni ljudi".

(MONDO)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.