balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Prva bračna noć u zatvoru!

 

Prva bračna noć u zatvoru!

Tek udata mlada Imodžen Houp (37) iz Halifaksa provela je prvu bračnu noć u zatvoru noseći na sebi krvavu venčanicu, nakon što je optužila i napala svoju komšinicu, Samantu Piling, koja se inače bavi proricanjem sudbine iz kristalnog kamenja, da je proklela nju i njenu porodicu. U trenutku hapšenja, policajci su je pitali da li želi da skine umrljanu venčanicu ali ona je to odbila.

Prva bračna noć u zatvoru!Houp se sa venčanja vratila pijana kući zajedno sa svojim suprugom Kitom (38) nešto iza ponoći, kada je napala komšinicu sa kojom je godinama u svađi i počela da je vređa, nazivajući je “vešticom” i optužujući je da je bacila kletvu na njenog tasta, koji živi u kući između njih dve i kome je nedavno ustanovljen tumor.

Dok su se dve žene koškale, umešali su se i njihovi muževi koji su pokušali da ih razdvoje. Houpova je uspela tri puta da udari komšinicu Piling i da je izgrebe po licu i rukama.

Imodžen je puštena uz kauciju, ali joj je zabranjeno da se vrati u bračni dom još dve nedelje, jer njenu i Samantinu kuću deli samo jedna zgrada.

Na sudu se čulo da je njen novopečeni suprug bio očajan što nije mogao s njom da provede prvu bračnu noć.

(BlicOnline)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.