balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Rizikovala život zbog tri evra!

 

Rizikovala život zbog tri evra!

Kineskinja je potpuno šokirala turiste kada se popela uz zid dvorca koji je visok 22 metra. To je učinila kako bi izbegla plaćanje ulaznice, čija cena iznosi 3 eura.

Rizikovala život zbog tri evra!Kineskinja Ma Jei nije imala nikakav konopac ni sigurnosnu opremu kada se popela uz zid dvorca Zhonghau, koji je visok 22 metra. Turistima je rekla da to čini od detinjstva, te da nikada nije platila ulaz.

Kada su drugi posetioci pokušali učiniti, to im nije uspelo. Neke su spašavale spasilačke ekipe, a nekoliko njih je i palo zadobivši lomove nogu.

"Ona se penjala uz zid spretno poput planinske koze. Izgledalo je lako. Kada su je ostali pokušali isto, videli su da nije nimalo jednostavno", rekao je jedan turist.

(Sarajevo-x)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.