balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Istrčala maraton, pa se porodila!

 

Istrčala maraton, pa se porodila!

Amber Miler iz Čikaga se rekreativno bavi trčanjem. Tako je u nedelju pretrčala maraton od 42 kilometra. Ništa čudno u tome ne bi bilo da ga Amber nije pretrčala u 39. nedelji trudnoće, a posle njega je dobila trudove.

Istrčala maraton, pa se porodila!Dvadesetsedmogodišnja Amerikanka nekoliko sati kasnije rodila je zdravu devojčicu Džun.

- Meni je to bilo sasvim normalno, ionako sam do maratona trčala svaki dan. Luda sam za trčanjem - izjavila je Amber.

Na maraton u Čikagu prijavila se nekoliko dana pre nego što je saznala da je trudna, a posle toga nije želela da odustane. Lekar joj je dopustio da trči samo pola maratona, a ona je drugu polovinu hodala. Sve vreme je pila mnogo tečnosti i usput je i jela.

Trku je završila za šest i po sati, a bila je zadovoljna. Nije čula nikakve negativne komentare, a ovo joj nije bio prvi maraton otrčan u trudnoći. U ovoj i u prošloj trudnoći već je trčala, a lekari se slažu da je Amber prava retkost. Nije poznato do sada da je i jedna žena otrčala trku dugu 42 kilometra. Miler je izjavila i da bi sve opet ponovila jer smatra da je sjajna priča to što je uspela da rodi dete i otrči maraton istog dana.

(BlicOnline)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.