balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Operisao se da bi ličio na heroja iz stripa - Supermena

 

Operisao se da bi ličio na heroja iz stripa - Supermena

Opsednut još od detinjstva Supermenom, Herbert Čaves podvrgao se seriji hirurških zahvata kako bi što više ličio na heroja omiljenog stripa.

operisao se da biličio na heroja iz stripa - SupermenaMANILA - Opsednut još od detinjstva Supermenom, Herbert Čaves podvrgao se seriji hirurških zahvata kako bi što više ličio na heroja omiljenog stripa.

Kako prenosi AFP, ovaj 35-godišnji Filipinac je pomoću plastične hirurgije, kojoj se u više navrata prepustio poslednjih 16 godina, dobio rupicu na bradi i izraženiji nos.

Takođe je ubrizgao silikone u usne i ugradio implante u butine kako bi delovale mišićavije.

"Učinio sam to da bih izgledao kao Supermen jer sam od malih nogu želeo da budem kao on, a znam da će me izgled Supermena usrećiti i zadovoljiti", piše u poruci koju je Čaves zajedno sa brojnim fotografija postavio na svoju Fejsbuk stranicu.

On se nada da će, iako nema Supermenovu nadljudsku snagu, inspirisati ljude da upornim radom mogu da ostvare sve svoje snove.

Mnogi, međutim, nisu bili impresionirani njegovim izgledom, navodeći da nimalo ne liči na Kristofera Riva ili Brendona Rauta, američke glumce koji su tumačili lik Supermena na velikom platnu.

(Večernje Novosti)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.