balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Dečak Betmen skočio sa trećeg sprata

 

Dečak Betmen skočio sa trećeg sprata

Mališan star šest godina iz Blagoevgrada, u jugoistočnoj Bugarskoj, skočio je sa trećeg sprata zgrade oponašajući svog omiljenog akcionog junaka Betmena, javili su bugarski mediji.

betmen decakMališan je igrom slučaja ostao zaključan u sobi I dok su roditelji uspeli da otvore vrata on je rešio da se sa terase spusti na ulicu.

Ovom dečaku život su spasili kablovi i grane drveta koji su mu ublažili pad.

Prema saopštenju iz blagoevgradske bolnice mališan nema unutrašnje krvarenje, ali će biti zadržan u bolnici na posmatranju zbog toga što je prilikom pada udario glavu.

Početkom prošle godine 5-godišnji sin bugarskog vicepremijera i ministra finansija Simeona Đankova pao je sa pet metara visine, takođe igrajući se Betmena.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.