balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Hrani se uginulim životinjama

 

Hrani se uginulim životinjama

Džonatan MekGovan (44), neženja iz Dorseta, Engleska, već 30 godina ne kupuje meso i hrani se isključivo životinjama koje su same uginule, a koje pronalazi na putu ili u šumi, piše "Dejli Mejl".

jede uginule zivotinje kraj putaNjegova ishrana uključuje miševe, krtice, ježeve, golubove, vrane, galebove i druge životinnje i ptice. Prvi put je sa 14 godina probao otrovnicu koju je pronašao na putu, ali priznaje da i nije bila posebno ukusna.

"Još od malih nogu su me zanimale prirodne nauke, a odrastao sam uz poljoprovredu i lov. Gde god bih pogledao, video sam mrtve životinje – ulovljene ribe, upucane fazane i životinje koje pregažene leže pokraj puta. Prirodno je da me je zanimalo kako funkcioniše priroda", objašnjava Džonatan. "Zasecao sam mrtve životinje da bih video njihovu unutrašnjost. Kada sam video sveže, organsko meso, kvalitetnije od onog u supermarketu, nisam video problem da ga skuvam i pojedem", kaže on i dodaje da je zdravije jesti ovo meso, nego kupovno, zbog načina na koji je ono proizvedeno.

Džonatan, međutim, objašnjava da nije svako stručan da se hrani na ovaj način. "Pri izboru životinja sam vrlo obazriv i ne jedem ništa za šta ne mislim da je sveže i ukoliko ne znam kako je životinja uginula prvo uradim autopsiju. Tako sam nedavno sam našao gavrana koji je otrovan", ističe on i dodaje da se nikada nije otrovao.

Džonatan kaže da njegovi prijatelji nemaju ništa protiv njegovog načina ishrane, naprotiv, dopadaju im se neki njegovi specijaliteti poput lisice, sove u sosu od karija ili pacova kog služi uz pomfrit.

(021)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.