balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Djokoviću pomaže kapsula CVAC Pod

Čak 57 pobeda, devet titula (2 Gren slema) i samo 2 poraza tokom 2011. godine stoje iza Novaka Đokovića, prvog tenisera na ATP listi. A, u svemu tome mu je pomogla neverovatna kapsula pod nazivoma "CVAC Pod".

cvac kapsulaSportisti se stalno trude da poboljšaju fizičku aktivnost i ojačaju telo na različite načine kako bi dostigli savršenu formu, osvojili medalje, trofeje, prva mesta... u tu svrhu sada su počeli i u kapsulu da ulaze. I to ne bilo koje nego “CVAC Pod”, kapsulu koja košta 75.000 dolara, a kojih ima samo 20 na svetu.

Ova kaspula u obliku jajeta je u stvari komora sa kiseonikom pod pritiskom i izgleda veoma futuristički, možemo da kažemo da liči na lični svemirski brod.

Komora je posebna ne samo zbog toga što je koristi Novak Đoković, koji u njoj provodi 20 minuta, tri puta nedeljno, već i zbog toga što simulira stanja na visokim nadmorskim visinama, poboljšava cirkulaciju, vid, brzinu reagovanja, izdržljivost i snagu, a takođe i povećava broj crvenih krvnih zrnaca.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.