balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Dete od 4 godine vozi auto-putem

Šokantni videosnimak četverogodišnjakinje koja upravlja vozilom glavnom ulicom u jednom kineskom gradu objavili su gotovo svi svetski mediji.

Nemarni roditelji dozvolili su svojoj devojčici da vozi, dok je otac sedeo na zadnjem sedištu i "davao joj uputstva", a majka snimala.

Snimak malene Kineskinje koja upravlja vozilom šokirao je sve oni koji su ga pogledali. Dok vozi, otac joj govori da gleda ispred sebe i da se skoncentriše, te je podstiče da pretiče druga vozila.

U jednom trenutku devojčica se pogrešno prestrojila, ali vešto manevriše volanom i prelazi u drugu traku, te nastavlja voziti.

Nakon nekoliko minuta, otac ju je zamolio da zaustavi automobil, kako bi on nastavio voziti. Ne moramo ni reći da devojčica nije imala sigurnosni pojas.

Navodno, video je snimljen u gradu Jinan u provinciji Shandong.

(SarajevoX)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.