balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Najveći dobitak na džekpotu - sa 60 centi

Jedan nezaposleni 47-godišnji Francuz sa svega 60 centi osvojio je džekpot vredan 425.000 evra, prenose francuski mediji.

gomila novcaŽilijenu Rivodigu-Monteru, građevinskom radniku koji je pre dve godine ostao bez posla, sudbina se nasmešila u vidu džek pota koji je osvojio ubacivši tri kovanice od 20 centi u slot mašinu jedne kockarnice u gradu Sen Malo, na severozapadu Francuske.

Srećni dobitnik je prvobitno došao sa suprugom da večera u restoranu kockarnice. Pošto je restoran bio zatvoren, oni su odlučili da se malo zabave na slot mašinama.

U kockarnici su naveli da već godinama niko nije dobio džek-pot.

Nakon osvajanja nagrade, Žilijen je osoblju kazina rekao da namerava da putuje i kupi skuter, ali da najverovatnije neće da napustiti socijalni stan u kojem živi sa svoje četvoro dece.

(Tanjug)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.