balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

Mogli se vratio iz šume

Policija u Berlinu zatražila je informacije koje bi pomogle u identifikaciji tinejdžera koji se pojavio u gradu rekavši da je živeo u šumi pet godina.

šumaOvaj 17-godišnji mladić govori engleski i pomalo nemački jezik. On je rekao policiji da je sa ocem otišao da živi u šumi nakon smrti majke.

Mladić kaže da je u augustu odlučio da napusti šumu kada mu je umro otac i da je hodao dve sedmice pre nego je stigao u Berlin. On je rekao policiji da ne može da se seti odakle mu je porodica, ali je rekao da se zove Ray.

"Potražili smo pomoć od svih zemalja Interpola, zaista ne znamo odakle dolazi", rekao je Michael Masa, portparol berlinske policije. Ovaj tinejdžer pojavio se 5. septembra u centru za pomoć omladini u Berlinu. On je objasnio policiji da je sa ocem živeo u šatoru i kolibama u šumi.

Dečak tvrdi da se upravljao prema kompasu u pravcu severa nakon smrti oca i da je tako došao u Berlin. Policija je saopštila da je dečak podvrgnut medicinskom pregledu i da je utvrđeno da je sasvim zdrav.

(SarajevoX)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.