balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Žena preživela udarac granate u lice

 

Žena preživela udarac granate u lice

Meksikanka Karla Flores pogođena je u glavu granatom, dok je na ulici prodavala morske plodove u mestu Culican u državi Sinaloa.

žena preživela udarac granate u liceMajka troje dece koju već nazivaju "čudom od žene" nije bila ni svesna šta joj se desilo dok nije prevezena u bolnicu.

Izjavila je da je čula jak prasak i da ju je nešto udarilo, posle čega je izgubila sviest. No, kada se probudila u Opštoj bolnici u Culicanu mislila je da je pogođena kamenom ili stenom.

"Doktor me je pitao šta ti se desilo, a ja sam rekla da mislim da me je pogodio kamen. Nakon pregleda otkrili su da se radi o nekoj vrsti projektila, ali nisu znali tačno šta je to", rekla je Flores, prenosi Daily Mail.

Međutim, rendgenski skener je pokazao da se ne radi o kamenu, već o pravoj granati!

Utvrđeno je da je granata ispaljena sa pravog bacača, ali da na sreću nije eksplodirala na njenom licu.

U bolnici je odmah proglašena vanredna situacija, Karla je izolovana, a osoblje i pacijenti evakuisani.

No, nastao je problem. Većina lekara nije željela da je operiše. Ipak, operacija je obavljena. Prijavila su se četiri volontera, vrhunska lekara, a pri operaciji su pomogli i meksički vojni stručnjaci.

Flores je ostala bez većine zuba, lice joj je deformisano, a lekari su saopštili da su potrebne još najmanje tri godine kako bi operacijama njeno lice vratili u normalno stanje.

(Sarajevo-x)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala Balkanex

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.