balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Obiša svet peške za 11 godina

 

Obišao svet peške za 11 godina

Žan Belivu je hodao 11 godina, prešao 75.000 kilometara i posetio 64 zemlje. Prešao je planine i pustinje, jeo zmije i pse. U Indoneziji su ga zarobili, u Meksiku se zaljubio.

peške obišao svet za 11 godinaPošto mu je na 45. rođendan propala firma, Žan Belivu krenuo je na putovanje života. Kako bi pobegao od svih problema sa kojima se suočavao, krenuo je na put oko sveta i to - peške.

Iza sebe je ostavio dugogodišnju devojku Luci Aršambault, koja mu je u 11 godina, koliko je trajalo njegovo putovanje, bila podrška i nije pokušavala da ga odvrati od plana.

Hodao je 11 godina, prešao 75.000 kilometara i posetio 64 zemlje. Prešao je planine i pustinje, jeo zmije i pse. U Indoneziji su ga zarobili, u Meksiku se zaljubio, a u Etiopiji umalo odustao od svega.

Putovao je bez novca i spavao u vreći. Kaže, ostvario je svoj san.

(Večernje Novosti)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala Balkanex

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.