balkanex logo
Baner

logoFakultet za menadžment u sportu
Palmira Toljatija 3, 11070 Novi Beograd 

Vizija Fakulteta za menadžment u sportu je liderska pozicija u oblasti visokoškolskog obrazovanja u menadžmentu u sportu i trenažnoj tehnologiji na prostorima Srbije i jugoistočne Evrope.

Završetkom  osnovnih akademskih studija u trajanju od četiri godine (240 ESPB) kandidat stiče stručni naziv DIPLOMIRANI MENADŽERA
Završetkom Diplomskih akademskih studija - Master studija  kandidat stiče akademski naziv MASTER MENADŽER
Završetkom Doktorskih  studija  kandidat stiče naučni naziv  DOKTOR NAUKA-MENADŽMENT I BIZNIS

 

  • Menadžment u sportu
  • MASTER Menadžment u sportu
  • MASTER Menadžment u fitnesu

menadzment u sportu

 

master

 

fitness

 

.

Svojim dosadašnjim radom Fakultet je stekao visok ugled na tržistu znanja u zemlji i inostranstvu. Diplome našeg Fakulteta priznate su u brojnim zemljama Evrope, na šta ukazuju profesionalni angažmani velikog broja naših studenata u inostranim klubovima i sportsko-rekreativnim organizacijama na poslovima širokog spektra, od sportskih menadžera, trenera, fitnes instruktora do marketing i PR menadžera. Te činjenice opredeljuju Fakultet za menadžment u sportu kao lidera u obrazdivac fmsovanju kadrova za rad u sportu.

Nastavni plan i njegova realizacija bazirani su na iskustvima najpoznatijih visokoškolskih institucija u svetu a u skladu sa standardima za akreditaciju visokoškolske institucije i stidijskih programa. Nastava se odvija u adekvatno opremljenom prostoru, uz primenu najsavremenijih tehničkih sredstava. Savremene kompjuterske učionice i kvalitetna nastava engleskog jezika, omogućavaju studentima sticanje potrebnih znanja i uvećavaju šanse da pronadju atraktivne poslove u zemlji i inostranstvu. Tome doprinosi i bogata menadžerska praksa koja se realizuje tokom studija.. (Univerzijada 2007, EYOF)Najbolja preporuka za visokkvalitet fakulteta su naši studenti.

 Medju njima su i brojni vrhunski sportisti i poznati sportski radnici poput: N.Grbića, S. Boškana, D. Ikodinoviča, A. Šapića, V. Vujasinovića, A. Ćirića, D. Savića, J. Tipsarevića, B. Pekovića, A. Prlainovića, Ž. Gocića, S. Dabića, M. Savovića, V. Avdalovića, K. Perovića, U. Tripkovića, L. Bogdanovića, M. Jarića, Z. Ercega, N. Stefanovića, Gorana Bunjevčevića, S. Ilić, D. Pešić, M. Kovačević, Z. Terzića, M. Šilobada, M. Bošković, T. Mrkić, N. Martać, I. Kojić, Z. Karakašević, J. Popović, C. Nikitović...

 

logo fms

Kontakt

Fakultet za menad
žment u sportu
Palmira Toljatija 3, 11070 Novi Beograd 
011/2604-022, 011/2674-164
info@fms.rs
http://www.fms.rs

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.
Web Pretraži Balkanex