balkanex logo
Baner

Visoka škola za projektni menadžmentlogo pm
Krfska 7, 11000 Beograd

Idejni tvorac Visoke škole za projektni menadžment je prof. dr Petar Jovanović, bivši dekan FON-a, naš vodeci stručnjak u oblasti projektnog menadžmenta.
Jedan od značajnih razloga za osnivanje Više škole za projektni menadžment je i činjenica da u svetu već dugi niz godina postoje fakulteti za projektni menadžment. Time se zadovoljavaju potrebe za visokoobrazovanim projektnim menadžerima koji se i u svetu sve više traže kako u privredi, tako i u obrazovanju, zdravstvu, kulturi, itd.

  • OSNOVNE STUDIJE
  • SPECIJALISTIČKE STUDIJE
osnovne studije
specijalisticke studije

 

.

Visoka škola za projektni menadžment je akreditovana 2007. godine. U martu 2010.god. škola je dobila akreditaciju i za specijalističke studije. Upis je u toku!

Idejni tvorac Visoke škole za projektni menadžment je prof. dr Petar Jovanović, bivši dekan FON-a, naš vodeci stručnjak u oblasti projektnog menadžmenta. Projektnim menadžmentom se bavi preko 30 godina. Upravljao je realizacijom velikog broja krupnih investicionih i manjih biznis projekata. Osnovao je 1986. godine Jugoslovensko udruženje za upravljanje projektima JUDRUP i od tada je predsednik ovog Udruženja i sadašnjeg Udruženja za upravljanje projektima Srbije (YUPMA). Individualni je član PMyupmaI (Project Management Institut) iz SAD i aktivni član određenih tela IPMA (Internacional Project Management Association). Član je BAM (British Academy of Management). Napisao je veći broj radova i knjiga iz projektnog menadžmenta, a po njegovim knjigama se obučavaju generacije projektnih menadžera. Predavao je projektni menadžment na Fakultetu organizacionih nauka i rukovodio je specijalistickim studijama i magistarskim studijama iz projektnog menadžmenta. Definisao je, rukovodio i realizovao preko 100 seminara iz projektnog menadžmenta, a trenutno je angažovan na programu međunarodne sertifikacije projektnih menadžera prema programu IPMA.

Upis i školarina
Postanite vrhunski projektni menadžer
PROJEKTNI MENADŽER - profesija budućnosti
U školskoj godini 10/11 primamo samo 100 studenata
VŠPM upisuje studente u I i III godinu studija

  • I godinu studija mogu da upišu studenti koji imaju završenu četvorogodišnju srednju školu
  • III godinu studija mogu da upišu studenti koji imaju završenu dvogodišnju višu školu ili studenti koji su završili dve godine odgovarajućeg fakulteta

 Predaja dokumenata za upis je u toku. (novembar 2010.god.)

 Školarina

- Godišnja školarina na akreditovanoj Visokoj školi za projektni menadžment iznosi
930 evra u 7 rata.
- Uplate možete izvršiti na račun 160-260966-65
____________________________________________________________________________

U martu 2010.god. škola je dobila akreditaciju za SPECIJALISTIČKE STUDIJE. Upis je u toku! Škola prima 50 kandidata. Cena: 1200 evra u 7 rata.

 

Kontakt

Adresa: Krfska 7, 11000 Beograd
Telefoni: +381 11 38 20 979, +381 11 38 37 577
Žiro račun škole: 160-260966-65 Banca Intesa a.d.
PIB: 104496317
Matični broj: 17647334
e-mail: pmcollegebeograd@yahoo.com
http://www.vspm-bg.com

mapa pm

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.
Web Pretraži Balkanex