balkanex logo
Baner

Evropski Univerzitet, Fakultet za evropski biznis i marketing
Vojvode Dobrnjca 15febm studenti

Naša institucija za obrazovanje je nastala davne 1984. godine, pod Vizijom i Misijom prof. dr Milije Zečevića, Rektora Evropskog Univerziteta. Fakultet za evropski biznis i marketing je sublimacija svih prethodnih godina ozbiljnog i predanog edukativno-naučnog, istrajnog životnog rada i osnovan je 2000. godine.

Fakultet za evropski biznis i marketing upisuje do 30 studenata po godini, što direktno govori o kvalitetu nastave i studiranju u malim grupama. O studentima i njihovoj karijeri brine tim eminentinih profesora od prve do završne godine studiranja.

Studijski program je kompatibilan sa programima stranih visokoškolskih ustanova (WU Vienna University of Economics and Business Administration, Fakultet za ekonomiju i biznis, Maribor, Univerzitet Maribor,European Business School, London, Regens collegue, itd...).

*** postoje četvorogodisnje i trogodišnje osnovne studije i srazmerno tome 2-godišnji i 3-godišnji master. U tabeli ispod prikazani su predmeti 3-godišnjih osnovnih studija i 2-godišnjeg mastera. Ukoliko student se opredeli za 4-godišnje osnovne studije, četvrta godina će mu biti predmeti prve godine mastera iz tabele a master će imati jednu godinu (drugu godinu iz tabele).

  • OSNOVNE STUDIJE
  • MASTER STUDIJE

febm osnovne studije

 

febm master studije

 

 

 

.

Studijski program menadžment i biznis na osnovnim akademskim studijama pruža studentima ofebm logopšta teorijska, naučna i metodološka znanja,(upravljanje okruženjem, donošenje odluka,rešavanje problema i kritičko razmišljanje) kao i širokom lepezom predmeta (menadžment, marketing, računovodstvo, menadžment ljudskih resursa, poslovne finanasije, informacioni sistemi...) profiliše stručno-aplikativna i praktična znanja i veštine neophodne za rad u različitim oblastima brojnih delatnosti.

Cilj studijskog programa diplomskih akademskih studija - master je da obrazuje stručni kadar iz oblasti menadžmenta i biznisa i osposobi ga da se uspešno uključi u poslovanje domaćih i međunarodnih biznis organizacija i kompanija.

Diplomirani menadžeri- master , uz stečena znanja u oblasti menadžmenta i biznisa stiču kompetencije da upravljaju kompanijama u svim njihovim procesima kao i odgovarajući nivo formalne i suštinske kompetentnosti koji im omogućava da se dalje obrazuju na doktorskim studijama i usavršavaju u svojoj struci.

Grad Beograd, proglašen za grad budućnosti u Evropi, odiše svojom tradicijom i kulturom, mladim duhom, predstavljajući idealno mesto za sticanje znanja, novih ideja i stručnog usavršavanja. Svojom dinamikom, raznovrsnošću, osobenošću i lepotom nudi mladima mogućnost da se obrazuju i napreduju.

Fakultet za evropski biznis i marketing nalazi se u samom srcu Beograda, u mirnom kvartu punom zelenila, nadomak Botaničke bašte, izdvojen iz gradske gužve. Lokacija omogućava studentima da budu u toku sa svim poslovnim i kulturnim dešavanjima u gradu, kao i da u njima aktivno učestvuju.

Kontakt

Vojvode Dobrnjca 15
Beograd Srbija 11000
+381(0)11 3392 996, 3392 992
http://www.febm.rs
office@febm.rs

febm mapa


 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.
Web Pretraži Balkanex