balkanex logo
Baner

London School of Commerce Beograd


London School of Commerce Beograd, pridruženi koledž University of Wales Institute, Cardiff je sjajno mesto za studiranje, gde jednaku važnost pridajemo učenju u učionici i van nje, idealno mesto za sticanje znanja i veština koje će Vam omogućiti uspeh u budućoj karijeri, ali isto tako mesto za sticanje prijatelja za ceo život.
London School of Commerce je osnovan pre više od 10 godina u Britaniji, sa primarnim ciljem pružanja isplativog obrazovanja studentima širom sveta, koje vodi do međunarodno priznatih diploma iz finansija, poslovanja, marketinga, menadžmenta i informacionih tehnologija.


LSC je idealno mesto za sve one koji žele da napreduju profesionalno, da se dalje obrazuju, uče konkretne, korisne i primenljive stvari koje su neophodne za uspeh u današnjem poslovnom svetu i to od vrhunskih svetskih predavača i stručnjaka iz oblasti biznisa, managementa, finansija, IT-a i marketinga.


London School of Commerce je akreditovan od strane Britanskog Akreditacionog Saveta za samostalno obrazovanje (Accreditation Services For Interantional Coleges (ASIC) for independent, further and higher education) i član je Education UK, pored toga LSC je pridruženi koledž University of Wales Institute-a u Kardifu.


Zahvaljujući organizacionoj strukturi student LSC Belgrade imaju sve prednosti studiranja u Beogradu, istovremeno stičući diplomu ovog prestižnog britanskog univerziteta.


LSC pruža studentima mogućnost da ostvare svoje obrazovne ciljeve unutar isplativog i kratkog vremenskog okvira. Školarine za sve LSC programe su izuzetno konkurentne. Školarina obuhvata apsolutno sve troškove koje student može imati vezano za fakultet u toku celog trajanja programa. Konkretno, školarina uključuje sve troškove registracije i prijema studenta, predavanja, seminare, korišćenje knjiga i akademskih radova fakultetske biblioteke, prezentacije, kao i sve administrativne troškove, takse i naknade koje se plaćaju univerzitetu u Londonu.
LSC nudi ubrzane i part-time programme (BA i MBA), omogućavajući MBA studentima da lako uklapaju svoje poslovne obaveze sa studiranjem (MBA for Executives). Osnovne studije traju tri školske godine odnosno 6 semesara, dok MBA full-time i MBA for Executives traje izmedju 16 do 18 meseci.


Jedinstvena prednost studiranja na LSC-u jeste to da je studentima omogućeno da prebace kredite sa jednog fakulteta na drugi, pa da na taj način završnu godinu studija ili poslednji semestar nekog od programa završe u Londonu, Kuala Lumpuru, Kolombu, Najrobiju, Dohi ili Hanuji.
LSC Belgrade se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Španskih boraca br. 3, preko puta palate Federacije.

Procedura za upis
Proces prijema studenata je podeljen u dva dela: Nakon popunjavanja aplikacije (http://www.lsc.edu.rs/application_form) i podnošenja dokumentacije studenti prvo imaju razgovor na engleskom jeziku sa profesorom iz Beograda a nakon toga i razgovor sa profesorima iz Londona, u prostorijama LSC Beograd, putem video linka.

Dokumentacija za upis

  • Diploma fakulteta (ili uverenja o diplomiranju) prevedena kod sudskog tumača na engleski jezik
  • Uverenje o položenim ispitima sa ocenama, prevedeno kod sudskog tumača na engleski jezik
  • Dve preporuke
  • CV
  • Kopija lične karte ili pasoša
  • Dve fotografije formata 3.5 x 4.5 cm

Prostorije
Biblioteka LSC-a ima bogat fond knjiga, sa preko 400 naslova koji pokrivaju sve oblasti poslovanja interesantne studentima. Pored velikog broja monografskih publikacija iz najrazličitijih oblasti, kao sto su ekonomija, menadžmet, marketing, internacionalni biznis, informacione tehnologije, IT, Biblioteka poseduje mnoštvo serijskih publikacja na koje je pretplaćena i koje stižu redovno u Biblioteku sa najnovijim informacijama iz ovih oblasti. Bibiloteka je stručnog tipa i namenjena je pre svega studentima LSC-a, profesorima i drugim stručnim radnicima Fakulteta za potrebe njihovog naučno-istraživačkog rada.
U okviru biblioteke se nalazi i velika čitaonica u kojoj je omogućen pristup internetu, a studentima je na raspolaganju i IT prostorija sa kompjuterima najnovije generacije.

KONTAKT

Adresa: Španskih boraca 3, 11070 Beograd
E-mailoffice@lsc.edu.rs
Web site: www.lsc.edu.rs
Tel/Fax: +381 11 7150 258

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.
Web Pretraži Balkanex