balkanex logo
Baner

Balkanex Portal

Naš portal razvili smo kako bi stvarali pozitivnu atmosferu u budućnosti među državama bivše Jugoslavije. Sa ponosom govorimo da smo prvi ovakav portal na Balkanu i da pomažemo studentima na razne načine, a najvažniji je mogućnost da ostvare komunikaciju sa kolegama iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Na ideju smo došli kroz nekoliko iteracija i od početka naš portal je držao do jednostavnog izgleda ali opet sa druge strane stalno težimo velikom broju korisnih informacija.

Balkanex - Međunarodni web-portal - pruža mogućnosti za upgrade studiranja, kako za tekuće studente tako i za buduće brucoše. Brojni seminarski radovi, prijemni ispiti, skripte, materijali na forumu,međusobna saradnja kolega, i mnogo toga drugog predstavlja osnovu sajta i ažurira se veoma često.

Ono što želimo istaći jesu dešavanja u našoj okolini koja se tiču ekonomskog stanja i događaja i dešavanja na fakultetima Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Ove novosti ističemo na našoj početnoj strani kao vesti/vijesti ali tu su i mnoge druge teme u Zaanimljivostima sa kojima možete napraviti pauze u učenju i zabaviti se.

 

Sve u svemu, ekipa Balkanexa vam na raspolaganju nudi:

1. Međunarodni Forum Studenata
2. Test za najboljeg studenta
3. Dešavanja u zemljama Balkana
4. Zanimljivosti
5. Besplatne Seminarske i druge radove
6. Prijemne ispite sa prošlogodišnjih rokova
7. Informacije o fakultetima iz svake zemlje
8. Informacije o organizacijama
9. Facebook i Tweeter našeg portala
10. Dobru volju

 

Uživajte, pozdrav.
Ekipa Balkanexa
logo Balkanex

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.
Web Pretraži Balkanex